For Private


DANTEGL
– kvalitetsbevidst
tagløsning


Dantegl tagsten er en betydelig del af den danske byggehistorie. En tidløs tagsten, der stort set ikke har ændret udseende, og som stadig er blandt de allermest benyttede på de danske tage.
Det oplagte valg til dit tagprojekt.

Læs mere om Dantegl

Deltag i konkurrencen
om et nyt DANTEGL tag!


Viser dit tag alderdomstegn, fx i form af utætheder, eller ønsker du blot at give huset et miljøvenligt og stilsikkert tag? Så deltag i konkurrencen om at vinde et Dantegl tag.

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du tage et foto af dit tag og sende det til os sammen med dine kontaktoplysninger. Konkurrencen løber til den 01.12.2019, hvorefter vi vil kåre vinderen blandt de indsendte fotos.

Foto samt navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse sendes til nationaltag@bmigroup.com. Skriv ”Vind et Dantegl tag” i emnefeltet.

Præmien
Bliver dit tag udtrukket som vinder, får du Dantegl tegltagsten samt tilbehør i farven Rød Gammel Dansk til et tagflade-areal på maksimalt 150 m2. Præmien er eksklusive oplægning og montage af taget samt alle øvrige materialer.

Læs konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail. BMI Group forbeholder sig ret til at bruge det/de indsendte foto/-s i markedsføringsøjemed.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen, og BMI Danmark betaler kun for levering af taget i Danmark eksklusive Grønland og Færøerne.

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Gevinstafgift til staten betales af BMI Danmark.

Præmien består af levering af de valgte Dantegl produkter på vinderens adresse. Selve udførelsen, dvs. oplægning af Dantegl, evt. udskiftning af undertag, montage af nye tagrender eller øvrige udgifter til håndværkere afholdes ikke af BMI Danmark.

BMI Danmark er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Ansatte hos BMI Danmark og deres nærmeste familier kan ikke deltage i konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte BMIs marketingafdeling på telefonnummer 44 88 55 00.

Fordele ved
en certificeret
tagpartner


Tryghed i hele byggeprocessen, fra valg af tagsten til det færdige tag!

En certificeret tagpartner betyder hos os; lokale håndværkere, som er specialuddannede til at oplægge tag fra BMI Danmark: Monier og Icopal. Derfor kan vi garantere, at kvalitet og sikkerhed er i top.

Uanset om du skal renovere dit tag, bygge om eller bygge nyt, får du hjælp og vejledning hele vejen, lige fra valg af tagmaterialer til opmåling, beregning og selve oplægningen af dit nye tag. Og naturligvis får du garanti på både produkter og oplægningens udførsel.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE TAGEFTERSYN OG TAGTILBUD


Vi tilbyder et GRATIS og uforpligtende tageftersyn samt tagtilbud til dig.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet inden for 3 arbejdsdage telefonisk af en af vores projektkonsulenter.

Navn*

Adresse*

Postnr. og by*
Telefon*

Email*

Gratis Tageftersyn

ja

Gratis tagtilbud

ja

Bemærkninger


Dantegl

Dantegl tegltagsten er et helt igennem dansk naturprodukt fremstillet af 100% dansk ler og produceret på Volstrup Teglværk i Nordjylland. For at fremstille de klassike Dantegl tagsten er blot de tre ingredienser ler, vand og ild nødvendige. Du kan læse mere om processerne og historien om Dantegl tagsten her.

 

Læs mere om Dantegl

Brochurer og vareprøver

Bestil GRATIS brochurer og vareprøver, så du kan få al den information, du har brug for.

 

Bestil her