For Professionelle


DANTEGL
– et stykke dansk
arkitekturhistorie


Håndstrøgne Dantegl tagsten er det kvalitetsbevidste og unikke valg til restaurering af historiske, fredede og bevaringsværdige bygninger som fx. slotte, herregårde, kirker og byhuse. Hver eneste tegltagsten er unik og fremstillet i hænderne kun ved hjælp af ganske få redskaber.

Af spændende projekter med håndstrøgne Dantegl kan bl.a. nævnes Amalienborg Slot, Den Tilsandede Kirke, Holmens Kirke, Børglum Kloster, Schackenborg Slot, Koldinghus, Christian 4.s Bryghus, Nyboder og mange, mange flere.

Lad os rådgive dig til et smukt og stilfuldt resultat.

Book et rådgivningsmøde nu

Total
tagløsning


Vi tilbyder en total tagløsning, der indeholder alt fra tagsten, undertag og tilbehør samt 360° gratis rådgivning, support og tryghed fra start til endeligt resultat.

Dantegl
Dantegl tegltagsten er et helt igennem dansk naturprodukt fremstillet af 100% dansk ler og produceret på Volstrup Teglværk i Nordjylland. For at fremstille de klassike Dantegl tagsten er blot de tre ingredienser ler, vand og ild nødvendige. Du kan læse mere om processerne og historien om Dantegl tagsten her.

 

Læs mere om Dantegl

Undertag
For at opnå den optimale tagløsning og holdbarhed på restaureringer af bevaringsværdige bygninger tilbyder vi undertage til enhver tænkelig konstruktion.

Vi har et meget bredt sortiment, som omfatter alt lige fra banevarer til den mest optimale løsning, som er et fast undertag med Icopal tagpap på brædder eller krydsfiner.

 

Læs om Icopal Faste Undertag og Icopal Banevarer her

Tilbehør
I vores totale tagløsning får du det tilbehør, der passer til netop jeres behov. Tilbehør består af følgende: Specialsten, fastgørelser, ventilationsprodukter, tætningsprodukter og sikkerhedsprodukter.

 

Læs mere om vores tagtilbehør her

Brochurer og vareprøver
Bestil GRATIS brochurer og vareprøver, så du kan få al den information, du har brug for.

 

Bestil her

360º rådgivning,
support og tryghed


Hos BMI Danmark er vi eksperter i tag og systemløsninger. Vi tilbyder rådgivning, service og support i forbindelse med både tagrenovering og nybyggeri. For at hjælpe de involverede parter bedst muligt i at udforme, gennemføre og forvalte større byggeprojekter tilbyder vi support og rådgivning gennem hele byggeprocessen.

Læs mere om BMI Support

Book gratis rådgivningsmøde


Er du bygherre, arkitekt eller rådgiver og har brug for rådgivning til tagprojekter? Så kan du booke gratis rådgivning med vores tag- og byggeeksperter.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af en af vores projektkonsulenter.

Navn*

Firma*

Adresse*

Postnr. og by*
Rolle i projektet*

Projektnavn

Telefon*

Email*

Bemærkninger